Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Så sket sig semestern

Publicerad 2012-04-28 20:53:00 i Allmänt,

Ja det tog bara två timmar innan semestern vart arbete,, men det är lugnt för även onsdagen ska jag arbeta. Kul att man behövs och att man uppskattas. Men nu är det tv och då dog just den kanal jag ville titta på. Får väl bli nåt tyngre och tråkigare men jag får vara glad åt mitt nya köksbord.. När det väl kommer..

Kort semester

Publicerad 2012-04-26 17:10:06 i Allmänt,

Har tagit semester i tre dagar, vilket leder till att jag kommer vara ledig i sex dagar. Det kommer bli så skönt, i synnerhet nu när solen kommer att visa upp sig efter lång frånvaro. Så i morgon kommer det serveras frukost och lunch på balkongen, iaf lunch.

Vem gör vad

Publicerad 2012-04-20 14:59:16 i Allmänt,

Detta vill Unionen arbeta med. Men frågan är: är det den som är nämnd efter påståendet som ska arbeta på det eller är det motparten som näms?

Årsmöte i Bålstad

Publicerad 2012-04-18 17:02:48 i Allmänt,

I morgonn åker vi på regionrådsmöte. Kul att komma bort ett par dagar och träffa an massa andra. Men framfr allt träffa de som man gått utbildningar med. På jobbet är det ganska tungt, många förändringar som har gjorts och ska göras, vilket gör att det finns en hel del osäkerhet i luften om hur allt ska bli. Lite som en kokande kittel. Jag har bara en högsta önskan just nu ich det är ett nytt kontrakt. Även om det bara skulle vara tillfälligt i 6 mån så är det bättre än att dra ner. Ja det är klart att det blir varmt är ju också min högsta önskan, men det är lixom alltid där och nu är det på tiden att värman kommer. Snart Gävle och packning som gäller.

Nya grannar

Publicerad 2012-04-15 12:31:27 i Allmänt,

Har bjudit mina nya grannar på lunch. De gillade korv. Men hade lite bråttom hem... Eller bort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela