Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Trosor

Publicerad 2011-06-18 21:25:26 i Allmänt,

Jag bodde med min dotter några dagar och passade barnen. Jag är urusel packare så jag packade så klar fel kläder och för lite underkläder, men de har tvättmaskin så det fanns juhen lösning. En dag passade jag på att tvätta det som fanns och slänge in mina underkläder. På eftermiddagen åkte jag och handlade och när jag kom hem stod min svärson i dörren och sa högt och tydligt åt mej " Irre, du måste köpa nya trosor!"
??? WTF!! var min första tanke,..men sen berättade han att han passat på att hänga upp den rena tvätten..och där fanns mina trosor! Hans första tanke var " hade jag inte slängt alla dessa kallingar?" men det hade han juh,, det var mina trosor...:( så nu använder jag dem inte mer.. nää jag har inte kastat dem än.. men så snart jag har kastat dem kommer han bli uppdaterad.. De var av 100% bomull iaf.

Väntan

Publicerad 2011-06-17 14:34:16 i Allmänt,

Nu är det bara att vänta,,,minst 2 veckor inna man får ett svar om framtiden. Kan man snabbspola??  Men jag hoppas på det bästa och jag gav allt.

JAAAAAAAAAAAA

Publicerad 2011-06-15 12:28:36 i Allmänt,

Jag fick inget mail.. de ringde upp mej.
Fredag kl 13:00!! Jag är så superglad nu. Nu ska jag ladda för intervjun.
Yippieeeeee!

Förändringar = Förbättringar

Publicerad 2011-06-15 08:43:39 i Allmänt,

På väg till jobbet i morse så såg vi fullt med elever utanför kyrkan, skolavslutning. Synd på vädret men jag tror att de inte gör så mycket, de kommer juh få vara lediga ett par månader nu så de hinner nog torka upp. Jag själv har inte önskat någon semester än då jag vill spara dem tills jag går vidare till ett nytt jobb. Jag fick inget mail i går flera personer sa att det kommer komma i dag eller i morrn.. när man vääntar på något tar det sån tid.
Vera håller mej vaken på nätterna och vill bara gosa, i natt skulle hon in undertäcket flera gånger ..vet ej vad hon letade efter men hon hittade inget iaf. Hon låg kvar i min säng när vi åkte till jobbet,,hon kan juh ligga kvar och vila ut efter att ha varit vaken i natt..

Drömmar

Publicerad 2011-06-14 07:38:39 i Allmänt,

Tommy väckte mej tidigt i morse och berättade om sin dröm..han hade som uppgift att vakta 2 skuggor så de inte försvann,, hahaha
Mina drömmar bestod mest av jobb och fackligt arbete :(
Undrar om man får ut OB ersättning för det  :)...  dag ska jag iaf återgå i tjänst för ett tag. Jag hoppas att jag får en inbjudan till nästa intervju till det nya jobbet. Jag är så taggad att få lära mej nåt nytt och få nåt nytt att göra.
Blir att ha koll på mailen i dag..

Tallåsen

Publicerad 2011-06-13 19:23:55 i Allmänt,

Tillbaka till Tallåsen,, nu ere jobb som gäller, men jag väntar på ett mail..att det ska ta sån tid..dethar juh gått flera timmar sen jag var på rekryteringen. Men den som väntar på något gott..:))

Ny vecka nya utmaningar

Publicerad 2011-06-13 08:13:32 i Allmänt,

Summerar jag förra veckan och helgen så var det helt underbart, jag prickade in ett kanonväder och ägnade mej enbart åt att minnas hur det var att vara småbarnsförälder och allt som hör till det. I dag ska jag på en rekryteringsträff, jag vill hoppas verkligen att turen är på min sida denna gång. Att slippa pendla nu under sommmaren vore kanonskönt. Få lära mej något nytt och få göra det som jag är bra på, att prata med kunder.

Håller tummarna så de domnar av :))

Morgonstund har guld i mun... eller hur var det?

Publicerad 2011-06-09 08:39:17 i Allmänt,

I morse vaknade Tindra KL: 6.. att ingen försökt att akumulera just morgonpigg fram till de blir tonåringar och blir morgontrötta, eller om man fick ta ut ett "förskott" på morgontrött en dag i veckan.
I dag  blir det en varm och skön dag igen.. det var en bra vecka att ta ut semester och vara i Sandviken. Men jag orroar mej för mina blommor och jag måste nog hem i morgon för att se till dem.. de är nog bra uttorkade i dagsläget. Jag kanske åker hem under dagen för att vattna dem.

Årets första dopp

Publicerad 2011-06-07 20:07:38 i Allmänt,

32 grad tvungen att stanna inne med ungarna på eftermiddagen i dag då det blev för varmt och skugga saknades. När Ella kom hem åkte vi och tog ett dopp i sjön..det svalkade gott.
Jag förlänger semestern med en dag till, på måndag ska jag på en rekryteringsträff till ett jobb jag sökt.
I morgon eller på Torsdag kommer skatten..nice med ett tillskott mitt i månaden, men eftersom jag fortfarande inte harvarken dosa eller kort så känns det som det kvittar i dagsläge..tids nog får jag mitt nya kort.

Semester

Publicerad 2011-06-07 10:26:07 i Allmänt,

Jag befinner  mej i Sandviken, det är mycket varmt och skönt. Jag ska vara barnvakt denna vecka och bortsett från att barnen vaknade extra tidigt så är det nice att kunna vara ute och leka i plaskdammen med dem. De sover nu efter att de fick en tidig lunch men vissa dagar blir det lite andra tider, om de finns nåt som heter "andra" tider när man har barn. All tid är juh annan tid. Nu ska jag iaf lägga mej i solen och lösa korssord..

Utan pengar

Publicerad 2011-06-04 12:06:37 i Allmänt,

Smarta drag från coachen.. först glömmer jag mitt betalkort i en affär..2 dagar senare och 15 mil bort upptäckta jag detta!! kanoners hur gör man nura? Spärrar kortet och ber dem skicka ett nytt kort. Koden ska jag fixa själv via internetbanken. Jag överför pengar till Tommy som får plocka ut kontanterna,, kanon bra plan OM jag nu inte även glömt min bankdosa!! Nu får jag leva på Tommys pengar, ja inte för att det är en nackdel, men kommer nog att tvingas betala tillbaka dem men det är just det där att nu är jag strandsatt. Som om jag inte var bemyndigad att hantera pengar själv. Vi får väl se hur veckan blir.. utan kort eller dosa till mitten av Juni.. det kommer bli spännande dagar framöver...:))

En vålnad

Publicerad 2011-06-03 11:31:18 i Allmänt,

Hon är 13 år gamal, kan tre språk flytande, agumenterade och diskuterade på ett sätt som sopade inte bara mej från banan utan fick Tommy att tystna. Innan vi skrattade och insåg att "Hon vet vad hon snackar om".
Hon berättade om sin kultur och det fina med hennes hemland och vad hon gillar med Sverige.
Hon berättade om sin familj, eller det som fanns kvar av den.
Hon berättade om sin mamma som inte finns mer.
Hennes ord var så vuxna att jag ibland funderade om hon var maskerad som ett barn.
Hon var så gamal i orden.
Hon delade med sig av sina drömar om framtiden. Vad hon ville göra och om hur hon ville förena alla människor
Hon ville sudda ut alla gränser och tala till folket. I morse tittade jag på hennes bruna ögon då hon med glädje berättade om en tradition från hemlandet där man dukade upp långbord på gatan och bjöd på mat till alla som gick förbi.
Sen berättade hon att hon inte finns.. vad livet kan testa oss ibland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela