Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Nästa vecka

Publicerad 2011-04-29 21:46:23 i Allmänt,

Jag hoppas att jag kommer att få bli uttagen till personligt möte....vill ha ett nytt arbete.
Ska befinna mej i Uppsala i veckan..kommer bli så nice att sitta vid Fyrisån och äta glass.

Bussad hem

Publicerad 2011-04-06 20:41:19 i Allmänt,

Tåget spårade ur så jag fick åka buss i morse från Bollnäs och hem vart det buss hela vägen. Nu är jag trött  i ryggen. Ska nog lägga mej tidigt för jag är rätt så trött idag. Det är många tankar som cirkulerar, ibland får jag ångest och funderar på om jag gör rätt, men jag vet det innerst inne. Vi är för lika i mångt och mycket och där vi är olika så är vi så fruktansvärt olika så det skulle bara bli mer och mer frustation. Men innerst inne vet jag att det är mest rättvist att göra så här. Kanske att det skulle vara enklare om jag bara hade ett arbete på annan plats. Men jag jobbar på att få det så även det.

Byråkratin

Publicerad 2011-04-05 16:33:57 i Allmänt,

Det krävs både ett och annat papper för att få fatta eget beslut. Men nu är dem på väg. Bör komma inom de närmaste dagarna. Sen är det bara att lägga dem på lådan.
Så 2 kvartalet 2011 kan man börja sammanfatta de åren som passerat och börja se fram emot en okänd och lite skrämmande framtid.  Snart så...

Plötsligt så känner jag

Publicerad 2011-04-05 06:19:01 i Allmänt,

I går väg hem efter ytterligare en dag i förnedringens tecken. Tänk på kvantiten det är det vi måste ha.. siffror formler, excel, rapporter och resultat. Det sammanfattas med ett ord på mitt arbete, Kvalitet!
De glömmer helt bort att det är människor bakom alla dessa siffror, de vet inte hur de ska hantera dessa siffror men är jätte glada över att få siffrorna. Men sen ra? sen händer inget mer,. de går vidare och levererar fler siffror, trycker ner folk och slår sej sen för bröstet och säger " Men allt finns i ett par klick i en rapport" Om livet vore så enkelt.
Bara att markera och välja delete.
Men tillbaka till i går. Jag kan inte förändra allt, jag kan inte förändra mycket. Saker är som det är. Men det finns saker jag kan påverka och det finns saker jag kan ta i ut med. I dag ska jag ta ta i en av de saker jag kan förändra.

Regn, söndag och softande.

Publicerad 2011-04-03 19:06:27 i Allmänt,

Grått och regningt,, men underbart skönt. Man får softa lite mer och det är okey att inte göra nåt. Ställde fram cyklarna i dag så man kan ta sig en tur nån kväll om det är fint väder. Åkte till Tallåsen redan i dag och har nu hjälpt Tommy att konfigurera hans nya router.. han har juh inget tålamod :) Men jag fick till det och nu sitter han och fixar säkerheten. Nästa vecka är det fullt på schemat,, 2 dagar i Uppsla på utbildninh och sen 2 dagar i Borlänge på Regionråds möte. Det kommer att bli en kanon kul vecka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela