Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Roligt så länge det varar...

Publicerad 2012-03-23 09:23:35 i Allmänt,

Inte allt man gör är roligt. Även om man tycker om själva sysslan så kan det ibland bli så tråkiga konsekvenser att det tar bort njutningen i att man gör något bra. Det blir en skruvad situation. Man gör något bra men det blir inget att glädjas åt. Jag får trösta mej med att det kunnat bli värre om jag inte gjort mitt bästa.
Jag har iaf börjat att titta mer på arbetsmiljö över hela organsiationen, det är kanon roligt och det roligaste är att det kan leda till att det implementeras också. Högsta personalansvarig inom koncern i norden  ville att jag inventerade arbetsmiljöarbetet och se vad som måste åtgärdas så att alla arbetar lika och följer lika rutiner. Känns fint som snus.

Jag sa i går att jag tar lite sovmorgon och med den ambitionen gick jag till sängs vid 21 tiden. Så klart min sovmorgon varade ända fram till 02:30. Kul,,, men jag tog det tåg jag hade bestämt mig ta och gjorde klart de arbeten som låg på tur. Nu är det bara ledningsmöte och sen ett styrelsemöte sen är det Helg och jag ska vila hela helgen.

Besöka Mormor

Publicerad 2012-03-08 16:48:31 i Allmänt,

Tindra har feber igen,, stackarn. Så jag erbjöd mej att ha henne under helgen så att Nadja kan arbeta. Så Tindra packade för att åka till mormor. 3 påsar, schampoo, kläder ,leksaker, ja allt möjligt sen var hon redo. Det är bara det att hom ska komma i morgon em, jag tror hon längtar och att hennes dag kommer bli lååååång. Men det värmer att hon vill flytta till mej. Så i kväll ska jag se till att ha Pippi redo för en helg hos mormor..

VABB vård av barnbarn

Publicerad 2012-03-06 14:04:57 i Allmänt,

I morse vart jag inringd till att vara med Eddie i dag. Trots hans eskapader i natt så har han mått bra. Lite trött men full fräs. Snart ska vi ut och handla lite gott till middag.

Kall måndag

Publicerad 2012-03-05 12:36:02 i Allmänt,

Det var kyligt i morse och att jag var trött som en björn gjorde inte saken bättre. Men nu har halva dagen gått så snart kan man fara hem och dö en smula i soffan.

Söndag,,vasaloppet

Publicerad 2012-03-04 13:28:57 i Allmänt,

en underbar söndag.. har ännu inte klätt mej. Det var ansträngande att se Vasaloppet.. fanns juh inte ens reklampauser. Men jag hann med att sätta sista finishen på min "svarta tavlan" och resultatet ser ni ,, det var kanonbra. Jag tappade min mobil i torsdags på jobbet och blev tvungen att insförskaffa mej en ny.. så nu håller jag på att lära mej skillnaderna mellan android och Iphone.. det går sakta fram.. men hittade iaf en Blogg app....hoppas det gör att jag kan lägga ut mer framöver.
Ha en underbar söndag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela