Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Plötsligt så vart jag tveksam

Publicerad 2011-05-31 19:19:17 i Allmänt,

Att veta att man gör rätt och gör en bra sak för en annan människa kan låta ädelt och högdraget. Men det var så jag gjorde. Jag satsade mitt engageman och intresse. Men plötsligt så får jag veta svart på vitt att jag blivit förd baok ljuset av de som jag ska lita på. När allt börjar kännas mörkt får jag hjälpen från ett oväntat håll och himlen ljusnade i ett slag. Jag har rätt och jag gör rätt men nu vet jag oxå vart jag har mina förtrogna. Inte på den plats de borde finnas. För hur det än är så gillar jag talesättet; " Om du ändå går bakom min rygg så kan du passa på att kyssa mej i röven när du ändå är där." :))

Morsdag

Publicerad 2011-05-30 10:45:38 i Allmänt,

I går var det Morsdag, 26 gånger har jag firat morsdag. Helt underbart.
Katten var oxå glad och firade mej hela natten. så fort jag somnade så kom hon och krävde att jag kliade henne annars så puttade hon mej med nosen i hela ansikten, och som om det inte väckte mej så tog hon till alla fula knep.. tröck rumpan mot näsan.. DÅ vaknar man, jag lovar. Det var inte jordgubbar och mjölk det doftade.

Efter natt kommer morgon eller middag

Publicerad 2011-05-29 09:34:19 i Allmänt,

Denna helg har jag haft sovmorgn. Jag har lagt mer väldigt tidigt och sovit länge. Så jäkla skönt.
I dag regnar det på rätt bra och är ganska kallt och eftersom jag både städade och tvättade bort allt i går så ska jag nog softa ner mej och köra en repis av Greys anatomi från start, det känns som ett bra sommar projekt.
I följetongen om mina orkieer så får jag fler stänglar på den nyaste av orkideerne,  och ska nästa vecka dela av den  ena av blommorna som skaffat "barn".
Nästa vecka är det bara 2 arbetsdagar, om jag inte beövs inne på onsdagen förstås, men jag ska jobba på att få allt klart innan dess.
Sen en vecka som jag ska vara i Sandviken men ungarna, och ingen förälder kommer lägga sej i!! Jag får bestämma. "MINA BARN" heheheh kommer bli fint som snus.

Jag längtar till nästa vecka

Publicerad 2011-05-23 08:43:10 i Allmänt,

Jag längtar till nästa vecka, då arbetar jagbara 2 dagar sen har jag semester resten av veckan och veckan därpå. Ska ha hand om Eddir och Tindra under tiden de andra arbetar. Men det ska bli skönt att vara leding lite. Få ha lite sovmorgon och kunna bjuta lite av stan under sommaren. Jag hoppas verkligen på bra väder så man får njuta lite o parken. Men denna vecka så gäller det att arbeta för fullt.

Till Tallåsen

Publicerad 2011-05-22 11:24:17 i Allmänt,

Så är det dax att packa för att vara i Tallåsen några dagar. Soligt och fint väder men det blåser som tusan.
Jag är så trött nu men vill inte somna då kommer jag missa tåget jag planerat att ta. Sen blir det tidigt i säng i kväll jag har en vecka som är späckad med möten, hoppas det leder till en förändring och förbättring.

Godmorgon!!

Publicerad 2011-05-21 08:06:39 i Allmänt,

Eddie väckte mig vid 6:30,, men jag fick han att slumra om nästan en timme till. TUR! att jag fick en dumpning i går så jag slocknade redan före 22,, jag vet! men jag vart så sugen på ostbågar. Så jag smaken en och så två.. en näve senare var det bara tack och gonatt världen. Men jag vaknade till när brudarna kom hem på nattkröken. Skönare i dag iaf. Nu har vi käkat frukost  jag ,Tindra och Eddie. De håller nog på att inventera mitt vardagsrum som mer ser ut som en walk in closet.. från bilden i går har kläderna förökat sej under natten och ligger över hela golvet. Jag vet vad som snart står på dagordningen.

Nytta

Publicerad 2011-05-16 19:26:35 i Allmänt,

I dag har jag varit effektiv. Bra dag med andra ord. Känns som jag har gjort något nyttigt och börjat skapa en grund. Känns fint som snus,,
Man jag har även mailat min CV än en gång, jag hoppas att jag kan slippa utnyttja X-trafik i vinter, vore skön att få sovmorgon till minst 7:00 2 timmar längre. Nu håller jag tummarna för att jag passar profilen de söker efter. Men så klart de vill ha mej! Fattas bara annat.

Eddie 1 år

Publicerad 2011-05-15 20:37:26 i Allmänt,

I går fyllde Eddie 1 år. Vad tiden går fort, det var inte länge sen jag låg med Diana på sjukhuset med misstänkt blindtarm och Ellas vatten gick. Men det var ett är sen. Vädret var kanon fint och Eddie fick en massa presenter.
Så som det ska vara.

Sätter kurs mot annan horisont

Publicerad 2011-05-09 19:14:57 i Allmänt,

I morgon så är det kurs igen, men denna gång till sjöss. Vi sätter kurs mot vårt kära grannland. Mer tips och trix på vägen dit och jag ser fram emot trevligt umgänge och avslappnade former.
OM bara vädret håller i sig. Jag vill stå på däck och se Stockholms skärgård från den bästa sidan, till sjöss och nu när våren nalkas med dess underbara ljusgröna färg mot den karga gråa graniten.. och det grönblåa havet. Jaa det ska iaf bli två dagar för mina ögon att njuta om inte annat.

Äntligen Måndag

Publicerad 2011-05-09 10:18:19 i Allmänt,

Äntligen Måndag. Var på crusingen i lördagskväll och dte var sent mycket sent. Tog oss säker 1,5 timme att gå hem. I vanliga fall tar det ca 20 min.. så vi tog god tid på oss vil jag lova. det var soligt och skönt väder hela dagen och vi grillade salcccicha det var gott. länge sen jag åt det och saknat det just vid grilltiderna.  I morgon bär det av till Stockhom och sen en tur till Åland,, det kommer vara super skönt nu när det är fint väder. Stå ute på däck och se världens vackraste skärgård.

Lördag och frukost på balkongen.

Publicerad 2011-05-07 09:38:56 i Allmänt,

imag0207_1304753 (MMS)

Lördag och frukost på balkongen. Melodikrysset fick stryka på foten då solen började värma skönt, snart dax att ta en tur ner på stan. Crusing i kväll och Sandviks brudarna skulle in till stan och ville slippa släpa på bränsle.

Fredags regn

Publicerad 2011-05-06 13:39:07 i Allmänt,

På väg till jobbet i dag sov jag nästan hela vägen, i kväll ska jag softa hoppas det går nåt bra på tv så jag kan ligga och sura i soffan under filtar och ha det nice.
I morgon ska jag ha sovmorgon och det ska bli så skönt,, inte en telefon ska fungera före 9:00 om jag är vaken då vill säga.
Det regnar och är grått ute så det är legalt att bara ha en slapp kväll där man inget gör alls man bara är och har det skönt. Måste planera in en tvättdag under söndagen eftersom jag ska bort igen till veckan. Det blir en tur till Åland med Unionen klubben. Kommer bli så kul.

Grundutbildning del 2

Publicerad 2011-05-04 05:59:15 i Allmänt,

Då är det strax dax att ta tåget till Uppsala för förkovran. Ser verkligen fram emot detta och som sagt en skön paus mit i allt arbete. Det är kallt i dag, 4 grader står termometern på just nu, längtar inte direkt ut till cykeln. Men jag biter ihop, jag kan stå ut jag vet att det är bara 10 min till tåget.
Så nu kommer jag Uppsala.

Elaine Bergqvist

Publicerad 2011-05-03 12:01:10 i Allmänt,

Var på en föreläsning med Henne och vart förälskad.
Boken kommer att bli min bibel framöver och jag har fått verktyg för att kunna presentera och argumentera.
Stort Tack till dej Elaine!

Dagens Horoskop

Publicerad 2011-05-03 11:51:02 i Allmänt,

Stenbocken
Du blir kritiserad för att tillskriva känslorna för stor betydelse och för att styras av hjärtat i stället för av intellektet.

Ja antingen är det det ena eller så det andra sa kärringen som blödde näsblod. Kan man inte bara få vara sig själv? Men egenterligen så skiter jag i vad andra tycker för jag vert juh att jag är bra, och jag vet vad jag är bra på och vad jag kan bli bättre på. Det jag är dålig på har jag oxå koll på men vissa saker som tex: backa med släpvagn/husvagn är saker jag kan leva utan att bli bra på. Finska är inte heller nåt jag är bra på även om det skulle vara bra för mej att kunna språket på min arbetsplats, men inte heller det lägger jag ner nåt arbete på.
Så jag fortsätter att bara vara jag, för att jag kan det och jag gillar det.

Avslappnat

Publicerad 2011-05-02 22:46:15 i Allmänt,

SÅ tillbringar jag en sista kväll med min man på en vecka och han ägnar sig åt att byta grejjer. Ett flyttsläp mot en båt tror jag det var men ett elverk var inblandat å nåt vis, Ähhh orkar inte bry mej. Jag tänkte byta soffan mot sängen. Känns rimmligt och skönt och på rätt nivå.  Natti natt

Sköna maj

Publicerad 2011-05-02 21:30:58 i Allmänt,

Värmen låter vänta på sej, jag fryser och huden har en svag tendens att likna något från Picassos "blåa period" satt jag på mej ett par närstrumpor skulle Tommy griljera mej och slänga mej i ugnen i trorn om att jag är en helg skinka.
Har annars haft en ganska händelserik dag där många löften gavs och jag tror på dem. Allt blir bättre .. eller?
I morrn ska jag hem till Gävle och packa om väskan för att tillbringa ett par dagar i vacka Uppsala och få lite förkovran.  Det kommer att bli så kul att träffa alla igen och få allt det bra från våra utbildare, jag längtar.

Frusen 1 maj.

Publicerad 2011-05-01 18:39:53 i Allmänt,

Gick smidigt att få uppförtältet, inga svordomar eller gräl. Kanske för att det var så kallt. det snöade några flingor då vi började men sen var det bara kallt. Sen vart det snabbmat, jag valde en kebabtallrik, blir mycket rester då jag är klar. Sitter nu i soffan under täcket och ska snart se Oceans 13 och jag hoppas jag tinar fram så jag kan slänga in jeansen i tvätten. Men än så länge sitter jag med alla kläder på plus 2 fleectröjor och Tommys strumpor, är det verkligen försommar?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela