Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Så trött på kylan.

Publicerad 2011-02-24 20:22:30 i Allmänt,

Så har det varit nästan 2 veckor med kyla, och i natt var det -27 grader, det är inte kul att gå upp då. Man vill dra täcker över skallen och gå i ide. Väck mej när värmen kommer! I går la jag mej vid kl 20:00 skönt jo tjena. vaknade strax efter 01:00 och så var jag vaken. Inte så kul på en skala, men jag somnade om efter att jag titta på kl vid 5:00 tiden. Gääsp, har det varit hela dagen. Lagon trött nu.. seg i skallen och har kännt mej som om jag var i en plast bubbla. Men dagen har varit rolig på jobbet. Vi tackade av en kollega, han gick i pension. Troligen kommer han vara den enda som gör det på vårt arbete. Men han blev ordentligt avtackad, fick ledningen att haka på och köpa tårtor, blommor och skapa ett kort, kul att få ge högsta chefen tips som han nappade på. ( senare så sågade jag han på ett snyggt sätt, han sa att det var fördjävligt att jag kom med mina kommentarer, och att det värsta var att jag hade rätt i det jag sa! som om det var något nytt!!) Jag hann även vara med på ett möte, jag går som "prao" i unionen, och skuggar ordföranden för att ta reda på hur hon arbetar. Mycket intressant.
På lördag ska vi hjälpa Nadja att flytta till Sandviken, så denna helg stannar jag i Ljusdal, hennes möbler ska hit och det är bara dumt att åka ner för en dag.
Ja så är det en dag kvar på veckan, denna vecka har gått fort lite nya arbetsuppgifter och en del möten. Kanske det trots allt börjar tina fram lite inspiration igen, det måste betyda att våren snart är på G. Jag håller tummarna, för nu är jag så trött på att frysa hela tiden.

Bra avslutning på Torsdagen

Publicerad 2011-02-17 19:33:36 i Allmänt,

Det är kallt och det verkar som det ska vara så en tid framöver. HATAR! Men inget jag kan göra åt mer än gnälla över att jag fryser.
Men jag satt och hade en "så där"dag på jobbet, tills jag fick ett tillfälle. Jag fick frågan och jag påvisade en liten brist.  Men gissa om den persenterades i snygg förpackning, jag njuter fortfarande.
Bara kommentaren och blicken fick mej att njuta, tror inte personen vill skriva i "mina vänner" bok, men men..sånt är livet. Min kollega sa i dag att det är lite skön känsla när du nuuter av att vara skadeglad, man smittas lixom, och efter att han fått historien så skrattade han med mej. Ja, det är inte lätt att vara, men man måste ha kul med och sann glädje är juh skadeglädje,, eller hur man nu säger.
En dag kvar på veckan sen så är det helg i hela två dagar. Så vi får väl se om det blir når mer kul innan det blir helg.

Bosse är på turne

Publicerad 2011-02-07 14:54:17 i Allmänt,

Jag vägrar tro annat än att Bosse är ute på en raid. Han kollar in grannskapet och kanske spöar upp en och annan katt. Snart 2 veckor sen han sågs hemma. Men han kommer tillbaka.. i annat fall har han hittat någon som ger han godare korv.
Söker jobb som en tok. Allt som dyker upp och som jag kan får ett mail av mej. det svåra är at man inte kan ta de extra jobb som dyker upp.. vore guld om jag fått mer än 2 månader av företaget. Lite snålt tycker jag efter så pass många år här. Men de har inte råd säger de,, häpp. Så jag sitter kvar och gör det jag gör.
Skulle bli lite kallare igen, men det var utan ett godkännande från mej, jag hade vant mej vid solen och plusgraderna.
Har även ansökt om ett "prov exemplar av 30 dagars kort" http://www.tidfortag.se/besokare/forforetag/testresenarxtrafik.4.b97858812bad7b235380002353.html
skulle underlätta en hel del om jag fick ta del av denna test.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela