Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

VAB

Publicerad 2011-07-27 07:33:43 i Allmänt,

Hann sätta mej på tåget i morse då Ella ringde mej och bad om hjälp. Så klart man ställer upp, vädret är kanon och jag kan bara hoppas att Tomas kommer vara sjuk i morrn oxå.. inte för att han ska må dåligt men jag får vara hemma med Eddie, så nice.
Vi ska ner på stan sen och titta på rean som pågår. I kväll ska vi ner  på "Sommarkväll" det bör komma mycket folk då vädret är så himla fint.

Terrorism ..nationalism.. idioti!

Publicerad 2011-07-23 09:14:24 i Allmänt,

Så vaknar man upp till en fruktansvärd verklighet. Den som bara finns i andra länder.. långt borta. Dit man måste åka med flyg och ha visum, det ska inte finnas här i min närhet, i vår närhet. Att det finns överhuvudtaget!!!
Min tankar går till de familjer som drabbats av denna mans ideer om en "bättre" värld. Bättre? "Vart det så jäkla bra nura?" skulle vara den fråga jag skulle ställ han om jag fick en chans. över 80 döda. Hur bra är det på en skala..det är inte bra alls enligt mej och jag vet att fler tänker samma sak. Idioti!!
Men på samma gång så har killen en egen familj som drabbats från andra sidan. Hur känner de i dag? Har han en tanke på hur bra det vart för dem? för jag tror de inte har det bra idag och de kommer nog inte ha det bra på en mycket lång tid framöver.
Så egenterligen tror jag att om jag fick ställa frågan till grabben,, så skulle han nog svara : "Det vart inte så bra, med facit på hand."

Nattåska

Publicerad 2011-07-22 13:00:50 i Allmänt,

I natt vaknade jag av åskan som slog emellan alla hyreshusen.. det var ganska maffigt. det riktigt skallrade i väggar och fönster. Inte så mycket regn och fortfarande varmt, en del blixtar men åskan den var klart markerande.
I morse trodde jag att detta åskväder skapat en kyla och att regnet skulle fortgå under dagen. men så vart det inte.. det är kvavt och varmt.. och det gillar jag. Ska det ändå regna så är det bra om det iaf är varmt.

Long time no seen

Publicerad 2011-07-20 13:26:54 i Allmänt,

Torka .. ja det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Men det har varit mycket nu..först var det Greys och nu är det Desperat Hosewifes började från avsintt ett,, det är hur kul som helst.
Ella och Nadja har flyttat in till stan så förra helgen var jag där och frotterade mej.. jag låg i badet medans de gick ner på stan en sväng.
Har även fått en ny fotölj, Diana såg den och höll på att dö.. själv är det min favvo och har fått mej att sitta upp när jag ser på tv. Ett under vill jag tro.. har väl aldrig suttit och sett på tv men det var en upplevelse,, att se en film vågrätt. Som på bio!!
Lovar att skärpa till mej ang inlägg,,,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela