Mitt liv som mormor..oxå

Man borde ha fått börja som mormor innan man blev mamma.

Borta bra men hemma bäst,

Publicerad 2010-04-25 14:10:26 i Allmänt,

Efter att ha tillbringat 10 dagar i Egypten, Makadi Bay så är det skönt att vara hemma igen.
Vi kom i väg den 15 april, bara timmar innan de stängde all flygtrafik i Norden pga av vulkan utbrottet på Island.
Tiden där nere pratades det en hel del om att vi kanske inte kommer hem, flera gäster från våra grannländer vart strandade och fick stanna på hotellanläggningen eftersom de inte kunnde komma hem. De första dagarna tänkte även jag att det skulle vara nice, få några extra dagar där nere i solen och värmen. Men 10 dagar var aldeles tillräckligt för min del. Detta var en resa för att ladda batterierna, få sola och bada och bara slappna av. Detta lyckades vi med till 100%, därför var vi inte på några utflykter..Men vill man se blått vatten och ett hav som har flera blå färger innan du ens har kommit 100 meter ut i vattnet så har man kommit till rätt plats på jorden.Vi tillbringade en dag på Röda havet med att snorkla och bada helt underbart att ligga och snorkla vid ytan på 20-30 meters djup och ändå se botten..för att inte tala om alla fina fiskar och koraller.
Jag och Tommy hade turen att se en vild delfin, jag visade guiden den efter ett tag,, och de styrde båten åt det hållet men delfinen försvann.
Men landet består av mycket sand. Det var svårt att föreställa sig hur mycket sand det finns på en och samma plats.
Sen finns det små grupper med planetarde palmer lite utspritt längs stränderna, varför de har planetrats där är det ingen som vet.
Hotellrummet eller lägenheten det var ju iaf 2 rum och kök var rent och hölls mycket rent och snyggt under vår vistelse. Varjde dag möttes vi efterstädningen av en ny badhandduks figur, ett mycket roligt inslag.
Men i det stora hela var det en mycket avkopplande resa där sol och bad fick vara de 2 huvudmålen med resan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela